ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ1
Ανακοινώσεις Γενικά Δράσεις Πολιτιστικές Σχολείο

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Ε1 τάξης στον Πύργο Καραμίχου και στο Δημαρχείο Φαρσάλων

Την Παρασκευή 27 Μαίου οι μαθητές της Ε1 τάξης με συνοδούς τη δασκάλα της τάξης Δήμητρα Κωνσταντίνου και την εκπαιδευτικό Πληροφορικής Ευαγγελία Σπανού επισκέφθηκαν τον Πύργο Καραμίχου και το Δημαρχείο Φαρσάλων.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη προγραμματίστηκε στο πλαίσιο δράσεων για το πολιτιστικό πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων του υπουργείου Παιδείας με θέμα: “Μαθητικό Σχολικό Περιοδικό – Το Τέταρτο”.

Η ξενάγηση στον Πύργο Καραμίχου πραγματοποιήθηκε από την ειδική συνεργάτιδα του δήμου κα Άννα Φλωρά.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στον Πύργο και ενημερώθηκαν για την ιστορία του, την αρχιτεκτονική του καθώς και για τον τρόπο ζωής των ιδιοκτητών του. Επίσης ενημερώθηκαν για τη μελλοντική χρήση του κτιρίου από το δήμο.

Η επόμενη στάση ήταν στο δημαρχείο Φαρσάλων. Εκεί μας υποδέχθηκε η αντιδήμαρχος κα Σοφία Χατζηπλή. Ενημέρωσε τους μαθητές για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του δημαρχείου. Επισκεφτήκαμε την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όπου οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη δομή του καθώς και τον τρόπο που γίνονται τα συμβούλια. Εκεί οι μαθητές της τάξης απεύθυναν ερωτήσεις στην αντιδήμαρχο σχετικά με τα έργα στο δήμο. Επίσης πήραν και συνέντευξη από την κα Σοφία Χατζηπλή.

Τέλος επισκέφθηκαν το γραφείο Δημάρχου. Εκεί τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Φαρσάλων κος Ιορδάνης Εσκίογλου και μίλησε με τους μαθητές.

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ1

Οι εκπαιδευτικοί

Κωνσταντίνου Δήμητρα

Σπανού Ευαγγελία

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση