2223GL19
Αθλητικές Ανακοινώσεις Γενικά Δράσεις Εκδηλώσεις Κοινωνικές Σχολείο Φυσική Αγωγή

Μια αξέχαστη εκδήλωση για το τέλος της σχολικής χρονιάς

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο πραγματοποιήθηκε μία μοναδική γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Η εκδήλωση περιελάμβανε αρχικά ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικοκινητικών παιχνιδιών, χορών και σκυταλοδρομίας, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Φυσικής Αγωγής κ. Αζά Πέτρου και της κας Ευαγγέλου Ουρανίας.

Στη συνέχεια, με το χορευτικό δρώμενο «ο Παλιάτσος», οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ε1 τμήματος με την καθοδήγηση της κας Ευαγγελίας Συροπούλου, με τις χορευτικές τους ικανότητες, τη ζωντάνια και την ενέργειά τους.

Η γιορτή έκλεισε με ένα παιχνίδι του τμήματος Γ1, του κυρίου Γιάννη Χαμορούσου, όπου ο ένας μαθητής τάιζε γιαούρτι τον άλλον με δεμένα μάτια. Ήταν μία δραστηριότητα που μας χάρισε γέλιο και αξέχαστες στιγμές!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, κ. Αζά Πέτρο και κα Ευαγγέλου Ουρανία, για την καθοδήγηση και την επίβλεψη της γιορτής, τη δασκάλα μουσικής, κα Μάρθα Χαριτούδη, για τα τραγούδια τα οποία δούλεψε με όλους τους μαθητές εδώ και καιρό και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τoν DJ Κώστα Στατήρη, για τη μουσική του, που δημιούργησε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στη γιορτή μας.

Τέλος, ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες, τους γονείς τους που παρευρέθηκαν στη γιορτή μας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας για τα υπέροχα αναμνηστικά δώρα και βιβλία στους μαθητές που τελείωσαν την ΣΤ Δημοτικού.

Καλό καλοκαίρι!

2223GL06
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση