EU flag Erasmus vect POS
Ανακοινώσεις Εκδηλώσεις Σχολείο

Εκπαιδευτικοί του 4ου Δ.Σχολείου Φαρσάλων στην Εσθονία

win win conflict

Οι εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων, Δημητρόπουλος Δημοσθένης, Καραγεωργίου Αφροδίτη, Νταραγιάννης Ιωάννης και Χαριτούδη Μάρθα, επισκέφτηκαν την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου την πόλη Paide της Εσθονίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ το οποίο εκπονεί το σχολείο με τίτλο “Win-winconflict”. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκτός από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων, συμμετέχουν σχολεία από την Ρουμανία, την Τουρκία και την Εσθονία.

Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί μαζί με τους εκπαιδευτικούς των παραπάνω χωρών συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά εργαστήρια, (με στόχοτην βελτίωση της ικανότητάς τους να αντιμετωπίζουν διάφορες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να εμφανιστούν στο σχολείο, όπως διαταραχές συμπεριφοράς, εκφοβισμό και προβλήματα που προκύπτουν από τις πολιτισμικές διαφορές), επισκέφτηκαν σχολεία, θέατρα και μουσεία στις πόλεις Paide, Tartu και Tallinn καισυναντήθηκαν με την αντιδήμαρχο της πόλης Paide.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με την επίσκεψη όλων των παιδαγωγικών ομάδων του προγράμματος τον Ιούνιο στην Τουρκία, τον Οκτώβριο στην Ελλάδα και την άνοιξη του 2023 στην Ρουμανία.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση