megaphone 2374502 640
Ανακοινώσεις Γενικά Σχολείο

Δικαιολογητικά εγγραφής στην Α’ τάξη Δημοτικού για το σχολικό έτος 2024-2025

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Οι εγγραφές των μαθητών για την Πρώτη (Α’) Τάξη του Σχολικού Έτους 2024-2025 θα γίνουν από την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024  μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024.

Στην Πρώτη (Α’) Τάξη γράφονται παιδιά, που γεννήθηκαν από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2018.

Για την εγγραφή απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση πρώτης Εγγραφής [δίνεται από το σχολείο].
  2. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Διευκρινίζεται ότι για την εγγραφή των μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘΑ (Φ.6/498/57863/Δ1/6-4-2016).β. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  3. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
  4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.
  5. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Θα το προμηθευτείτε από το σχολείο.
  6. Βεβαίωση  Φοίτησης  Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό. [Το Πιστοποιητικό Φοίτησης στο νηπιαγωγείο εκδίδεται με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων  και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο εγγραφής του μαθητή.]

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την εγκύκλιο εγγραφών ΕΔΩ.

Η διευθύντρια του σχολείου

Παρασκευή Βλάχου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση